Programul European de Dezvoltare a Carierei

Pornind de la o bună practică dezvoltată la Universitatea de Tehnologie din Quenssland, Australia (QLD QUT), Proiectul ICARD vizează crearea unui Program European de Dezvoltare a Carierei (PEDC). Valorificând o abordare transversală, trandisciplinară, acest program de învătare se adresează tuturor studentilor, atât celor care sunt proaspăt admiși la facultate, celor care sunt deja studenți, dar și absolvenților.

În plus, PEDC vizează oferirea unui proces sistematic, individualizat si personalizat de orientare a carierei. Oferă, astfel, fiecărui student posibilitatea de a initia un demers de alegere și construire a carierei care să-i valorifice atât potentialul, cât si competentele, abilitătile, ambitia.

Realizează-ti potentialul

Cunosterea abilitătilor proprii este o competenta cheie pentru realizarea unor alegeri informate privind educatia si cariera.

Alege-ti cariera

Dezvoltarea personală si deprinderile de managementul carierei sunt la fel de importante pentru o cariera profesională de succes.

Creste sansele de a te angaja

Studentii care dispun de o constientizare ridicata si profunda a propriilor competente, asteptari, planuri de dezvoltare a carierei, au sanse mai mari să îsi găsească un loc de muncă.

Citeste mai mult la “Despre”